ABD’nin Georgia eyaletinde yaşayan Kyle Jones, kendisinden tam 60 yaş büyük Marjorie McCool (Marge) ile 5 yıldır birliktelik yaşıyor.Yaşlı kadınlara ilgi duyduğunu söyleyen Kyle, huzurevindeki birçok kadınla aynı anda birliktelik yürütüyor
“KIRIŞIKLIKLARINI SEVİYORUM”
Marge ile ilgili olarak, “boynundaki çizgileri ve kırışıkları seviyorum” diyen Kyle, 60 yaş farkına rağmen aktif seks hayatları olduğunu söylüyor.Birlikte olduğu yaşlı kadınları zaman zaman 50 yaşındaki annesiyle de tanıştıran Kyle, şu an çağrı merkezinde çalışıyor.
“YAŞLI KADINLARDAN HOŞLANIYORUM”
Bazı erkeklerin sarışın, bazılarının esmer kadınlardan hoşlandığını belirten Kyle, kendisinin de yaşlı kadınlardan hoşlandığını söylüyor. İnternet üzerindeki çöpçatanlık sitelerine de üye olan Kyle, ilgilendiği yaş aralığını 60-80 olarak işaretlediğini söylüyor.

Yaşlı kadınlarla sohbete başladığında “çok gençsin” tepkisiyle karşılaşan Kyle, yanıt olarak “bu eğlenceli olabilir” diyor. Aynı anda 5 kadınla birden birliktelik ilişkisi olan Kyle, 2009 yılında Marge ile tanışmış. Bir kitabevinde tanışan ikili, 5 yıldır beraber. 6 çocuk annesi olan Marge, 37 yıldır kocasından ayrı yaşıyor. Başlarda Kyle’yi diğer kadınlardan kıskandığını söyleyen yaşlı kadın, daha sonra bu duruma alıştığını söylüyor. Seks hayatlarının çok renkli olduğunu söyleyen ikili, birlikte keyif aldığını belirtiyor.