Aynı kazada Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeğeni Osman Çavuşoğlu yaralandı
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) önceki gece meydana gelen trafik kazasında, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeğeni Osman Çavuşoğlu (24) yaralandı. Kazada İrem Gül İnciler (23) de hayatını kaybetti. İrem’in aynı kazada yaralanan erkek arkadaşı Ömer Faruk Eminoğlu (23) için KKTC’ye geldiği öğrenildi.
 
Son hız duvara çarptı
 
Kaza Lefkoşa’da önceki gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Alanyalılar gecesine katılan 5 genç, Mesrur Dim’in (23) kullandığı araca bindi. İddiaya göre aldıkları alkolün etkisiyle aşırı sürat yapan ve dikkatsiz şekilde aracı kullanan Dim, Girne Kapısı diye bilinen yerde, virajı alamayarak önce kaldırıma sonra da Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’nin taş duvarına çarptı.
 
Sevgiliyi yıkan acı
 
Kaza sonucu, araçta bulunan İrem Gül İnciler olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mesrur Dim ile ayrı araçta bulunan Osman Çavuşoğlu, Tuğba Güney (24) ve İrem’in sevgilisi olduğu öğrenilen Ömer Faruk Eminoğlu yaralandı. Yaralılar, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mesrur Dim’in tedavisi sürerken, Çavuşoğlu, Güney ve Eminoğlu taburcu edildi. İrem’in sevgilisi Eminoğlu ise hastane kapısında sabaha kadar bekledi.
 
Yetkililere, “İremimi uzaktan bir görsem bana yeter” diye bağıran Eminoğlu, “Ben burada okuyorum diye buraya geldi. O kız bana emanet. Ne olur bana gösterin sevgilimi” diye ağladı.
 
Ama artık çok geçti...
 
Sevgisine yetecek uzun bir ömür dilemişti!..
 
Azrail, sevgilisini görmek için Kıbrıs’a giden İrem’in peşini bırakmamıştı... Kazada ölen genç kızın, sosyal paylaşım sitesi facebook’a
 
“Aşkıma yetecek uzun bir ömür diliyorum Allahımdan.
 
Seni seviyorum AŞK!” diye yazdığı ortaya çıktı. İrem’in aynı kazada yaralanan sevgilisi Ömer Faruk Eminoğlu ise hastane kapısında beklerken şöyle bağırıyordu: Ne olur bana gösterin sevgilimi...
 
milliyet