Özgü Namal, babasını kaybeden eski sevgilisi Oktay Kaynarca"nın acısını paylaşmak için cenazeye gitti, başsağlığı dilerken sıkı sıkı sarıldı.Bu fotoğraflar basına yansıyınca yeni sevgili Murat Han küplere bindi, Özgü Namal"ı terk etti...

Mutluluk filminin oyuncuları Özgü Namal ile Murat Han"ın, sette başlayan aşkları evliliğe doğru giderken sürpriz bir şekilde son buldu.

"ESKİ GÖRÜNTÜLERİM"

Bebek'te önceki gün muhabirlerin "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna Han, "Kiminle?" diye cevap vermişti. Ünlü oyuncu, Namal'la el ele görüntüleri hatırlatılınca, "Onlar benim eski görüntülerim" diyerek aşklarının bittiğini ima etmişti. Murat Han ile Özgü Namal'ın ayrılık nedenlerini ise yine gazetemiz ortaya çıkardı.
İşte aşkın kanıtları


İki sevgilinin ortak bir arkadaşı, maço tavırlarıyla tanınan Murat Han'ın, Özgü Namal'ın eski sevgilisi Oktay Kaynarca ile sarılma fotoğraflarını Bugün Gazetesi'nde görünce küplere bindiğini ve ayrılma kararı aldığını söyledi. Namal'ın Kaynarca'nın vefat eden babasının cenaze töreninde baş sağlığı dilerken samimi sarılmaları kavgaya neden olmuş.

KISKANÇLIK KRİZİ

Taziyelerini bildirirken ikilinin ateşli sarılması Murat Han'ı kıskançlık krizine sokarken sevgililer büyük bir kavga edip ayrılmışlar