Komedide oynamak istiyorum

◊ “Yaralı Kuşlar” ile her gün izleyici ile buluşuyorsunuz... Gelen tepkiler nasıl?

Gizem Arıkan: Dizimiz çok sevildi, güzel tepkiler alıyorum. Canlandırdığım Meryem'in saflığı, iyiliği, kardeşine olan sevgisi, onun için mücadelesi insanların kalbine dokundu. İzleyiciler Meryem'e çok üzülüyor. Demek ki hikayemiz gerçek anlamda izleyenlerimize geçti. Bunu bilmek beni mutlu ediyor.

Yaralı Kuşlar”la tanınırlığınız da arttı. Bu durum hayatınızda neleri değiştirdi?

- Bu dizi bana çok şey öğretti, hâlâ öğretiyor. Artık bu mesleği yapmak istediğimden eminim. Onun dışında hayatımda büyük değişiklikler olmadı. Sadece beni durdurup fotoğraf çektirdiklerin de, tanınmaya başladığımı anladım. (Gülüyor) Bu durumlarda hem seviniyorum, hem de utanıyorum. Karşılıksız sevgiyi daha iyi anladım.

◊ Dizide Meryem ve Levent ilişkisi nereye doğru gidiyor? Artık romantik sahneler görebilecek miyiz?

- Levent ve Meryem büyük sürprizlerle geliyor. Aşk onlara dokundu. Tam olarak neler olacağını biz de bilmiyoruz. Bize de her şey sürpriz oluyor. Bekleyip görelim. (Gülüyor)

◊ Sizin için aşk nedir?

- “Aşk, gerçekliğin ilk ışığında yok olacak bir sistir.” Charles Bukowski söylemiş, biz susalım. (Gülüyor) Kalıcı olan sevgidir.

◊ Bundan sonraki projelerinizde nasıl bir karakteri canlandırmak istersiniz?

- Oyuncu olarak her türlü rolü oynamak istiyorum. Komedide rol olmak en çok istediklerim arasında. İnsanların beni tek tip karakter ile hatırlamasını hiç istemem. Umarım çeşitli karakterleri deneyimleme şansım olur.

Ali Yasin Özegemen