Kütahya Porselen, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için sunduğu ürünlerle aşkınızın zarafetini yansıtıyor. Kalp formlarıyla sevginizi ifade edebileceğiniz tasarımlar, modern çizgileriyle de göz kamaştırıyor.

Bu ürünler arasında bulunan kalp vazo renkleriyle, aşkı adeta yeniden tanımlıyor. Tasarımıyla dikkat çeken kalp vazoyu, tek bir gül ile sevgilinize armağan ederek o’na “eşsiz” olduğunu bir defa daha hissettirebilirsiniz. Vazo, 57 TL’den satışa sunuluyor.

Kalpli fincan ise bu özel günde sevginizi ona anlatabileceğiniz diğer bir tasarım… Aşkın rengi kırmızıyla daha çarpıcı hale gelen fincanın tabak bölümünde sevgilinizin en çok sevdiği kurabiyeler için ayrılan bir bölüm de var. Kalpli fincanın fiyatı; 56 TL…

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize ömür boyu saklayacağı bir armağan vermek için Kütahya Porselen mağazalarını veya Kütahya Porselen ürünlerinin yer aldığı Türkiye’nin dört bir yanındaki Corner Collection mağazalarını ziyaret edebilir, internet üzerinden sipariş vermek için ise www.porselensepeti.com adresine tıklayabilirsiniz.