Çok mutlu olduğunu belirten Yaşar Aydınlı, bir akülü arabası olursa eşiyle her yere gidebileceğini söyledi.
Devrek ilçesi Eğerci beldesine bağlı Aksu Köyü'nde yaşayan Yaşar Aydınlı, henüz 9 aylıkken yüksek ateşli hastalık geçirdi. Ailesi doktora götürmek yerine bir sağlık kuruluşunda çalışan aynı köyde oturan bir akrabalarına iğne yaptırdı. Yanlış iğne nedeniyle bacaklarındaki sinir hücreleri ölen Aydınlı, o günden itibaren her iki ayağını da kullanamaz oldu. 38 yıldır dizinin üzerinde yürüyen Aydınlı, birçok kurum ve kuruluşlara başvurmasına rağmen iş bulamadı.

İNTERNETTE TANIŞTI, KAÇTI
14 yıl önce iş bulmak için gittiği İstanbul'da hayırsever bir ilaç firması, çalıştırmadığı halde Aydınlı'ya asgari ücret tutarında maaş öderken, sigorta pirimini de yatırarak sosyal güvence sahibi olmasını sağladı. Memleketine dönen Aydınlı, 2 yıl önce İstanbul'da yaşayan Sinem Aydınlı ile internet üzerinden tanıştı. Sürekli görüşen iki arkadaş kısa sürede birbirlerine aşık oldu. Sinem Aydınlı, baba evinden kaçarak sevgilisinin yaşadığı Devrek ilçesine geldi. İki sevgili, resmi nikah kıyarak evlendi.

AKÜLÜ ARABA İSTİYOR
Eşinin sayesinde hayata yeniden tutunduğunu belirten Yaşar Aydınlı, "İnternette konuşurken eşim engelli olduğumu bilmiyordu. Terk etmesinden korktuğum için ona durumumu anlatamadım. Zonguldak'a davet ettim ve geldi. Durumumu görünce çok şaşırdı ama sorun yapmadı. Ona herkesin bir gün engelli olabileceğini söyledim. Evlenme teklifimi kabul etti. Çok mutluyum. Tek isteğim bir akülü arabamın olması. Akülü araba olursa eşimle her yere giderim. Çünkü, dizlerimin üzerinde yürümek beni yoruyor" dedi.