İspanya bir aşk cinayetini konuşuyor. Çok izlenen bir programda eski sevgilisine evlenme teklif eden Ricardo Navarro, milyonlar önünde hayır yanıtını aldı. Ardından genç kadın evinde ölü bulundu. Cinayet, İspanya"da da reality show"ları tartışmaya açtı.
NTV'nin haberine göre 30 yaşındaki İspanyol Ricardo Navarro, Antenna 3 televizyonunda çok izlenen bir programa konuk olduğunda umutluydu. Navarro, eski Rus sevgilisi Svetlena"yla barışmak istiyordu ve bunun için önce özür diledi.
Haberin devamı Sonra da dizleri üzerine çöküp evlenme teklif etti. Ancak teklifine milyonlar önünde ret cevabı alan Ricardo Navarro yıkılmıştı.
Programdan yalnızca 5 gün sonra Svetlena evinde boğazı kesilmiş bir biçimde ölü bulundu. Ricardo Navarro şimdi cinayetle yargılanıyor.
Navarro"nun daha önce de eski sevgilisine tacizde bulunduğu ve bu nedenle hakkında 500 metreden fazla yaklaşmaması yönünde bir mahkeme kararı bulunduğu da ortaya çıktı.
İspanyollar ise programa tepkili. Genç kadının ölümüne yol açmakla suçladıkları programın yayından kaldırılmasını istiyorlar. Bölge yüksek mahkemesi program hakkında inceleme başlattı.