O çantaları taşıdı ama beni taşıyamadı'dediği iddia ediliyor.
Şahan Gökbakar, Merve Sevi ile ilgili olarak 'Ona Louis Vuitton'dan çantalar aldım. O çantaları taşıdı ama beni taşıyamadı' dedi.

Şahan Gökbakar"ın oyuncu Merve Sevi ile ilişkisinin ardından söylentiler de arttı. Yakın dostlarına Sevi ile ilgili dert yanan Gökbakar"ın “Ona Louis Vuitton"dan çantalar aldım. O çantaları taşıdı ama beni taşıyamadı” dediği iddia edildi. Merve Sevi bu iddiayla ilgili olarak cevabı gecikmedi;

“Çok şaşırdım acaba ben de mi aldıklarımı anlatmaya başlasam. Bana hediyeler aldığı doğru ama Şahan"ın öyle şeyler söyleyeceğini sanmıyorum. Onun kişiliğini tanıdığımı düşündüğüm için inanamıyorum ama artık diyecek bir şey bulamıyorum. Ben öyle bir şeylere ihtiyacı olan bir insan değilim. Çok şaşkınım sonuçta herkes istediğini alabilecek durumda. Birbirimize birtakım hediyeler aldık. Bunların da konuşulmaması gerekir. Bunu söylemek de hissetmek de komik geliyor.”

"İvedik 4" geliyor!

Yarattığı Recep İvedik karakteri sayesinde hem şöhrete hem de servete kavuşan Şahan Gökbakar, yeni bir seri için kolları sıvadı. Gökbakar"ın "Recep İvedik 4"ü çekmeye hazırlandığı ve yeni filminin yapımcılığını da kendisinin üstleneceği öğrenildi. İlk üç Recep İvedik serisinde Faruk Aksoy yapımcıydı. Şahan Gökbakar"ın bu kez tüm prodüksiyonu kardeşi Togan Gökbakar ile üstlenecek.

Mİlliyet