Gambiya'da tatil yaparken gönlünü 25 yaşındaki garson Demba Sanneh'e kaptıran 59 yaşındaki İngiliz vatandaşı Mary Cotnoir, genç adamla evlenmeye karar verdi.
Ancak kısa süre içerisinde, genç adamın kendisiyle sadece İngiltere'ye gelip, İngiliz vatandaşı olabilmek için evlendiğini farkeden Mary, kalbinin acısını unutup, "intikam" planı yaptı.
Sevgilisi İngiltere vizesi alamayınca, düğün için Gambiya'ya dönen ve tüm hazırlıkları bizzat yapan Mary, "rüya gibi" düğünün ardından, acı gerçeğin yavaş yavaş ortaya çıktığını söylüyor.
Kocasının kendisi ve ailesi için gittikçe artan tutarlarda para istediğini, kendisiyle yatmayı reddettiğini ve bir anda tüm ilgisini kestiğini anlatan Mary, bunun üzerine İngiltere'ye döndü.
Şimdi, kocasının İngiltere hayalinin gerçek olmaması için elinden geleni yapan Mary, genç adamın ülkeye giriş için tek şansının kendisi olduğunun farkında. "Bu ülkeye gelmesini istemiyorum. Ve ondan asla boşanmayacağım ki, başka birini daha kandırıp, vize alma şansı kalmasın" diyen Mary, emekli olup, yılın yarısını Gambiya'da geçirme hayalleri kurduğunu da söylüyor.
Son istatistiklere göre, 2008 yılında 115 Gambiya vatandaşı, İngilizlerle evlenip, İngiltere vatandaşlığına sahip oldu.