Türkiye Kadınlar Vücut Geliştirme Şampiyonu Işıl Okan Aktan eşinden gördüğü şiddet nedeniyle boşanma davası açmıştı. TRT muhabiri Işıl Okan, “Ara sıra eşim bana tokat atardı, karşılık vermemi istedi. Aynı yastığa baş koyduğum adama el kaldıramazdım. ‘Kasların var madem onları kullansana’ demişti” diyerek yaşadıklarını basına aktarmıştı. Şimdiye kadar hiç konuşmayan koca İbrahim Okan ise suskunluğunu bozdu. “Konuşmadığım için haksız duruma düşüyorum” diyen Okan şöyle konuştu: “Eşimden sürekli şiddet gördüm. Bir bayana yakışmayacak hakaretlere, psikolojik ve sözlü tacizlere uğradım. Kendisine 20-30 yumruk attığımı söylemiş. Bu kadar yumruk yiyen bir kadın nasıl olur da peş peşe televizyon kanallarına çıkıp, dolaşıyor.” 
 
Kavgayı anlattı 
Eşiyle boşanma aşamasına giden sürecin en etkili unsurunun ise yemek yedikleri sırada çıkan kavga olduğunu dile getiren İbrahim Okan, bir kadının ağzına yakışmayacak söler işittiğini ve hakarete maruz kaldığını söyleyerek o geceyi şu sözlerle dile getirdi,”Salonda yemeğimizi yemek üzereydik. Bir anda bana dönüp sert ve hızlı bir şekilde ‘O. Çocuğu sen benim tavuğumu nasıl yersin?’ dedi. Ardından bana adi, kişiliksiz, şerefsiz gibi ağıza alınmayacak sözler sarf etti. Hızını alamadı ve bana tekme atmaya başladı. Ben de kendimi korumak için onu tuttum. Sanırım bu sırada benim tuttuğum yerlerde bir ezilme oldu. Ben eşimi dövmedim. Ama o bana tekme attı. Darp raporu aldım. Karın boşluğumda zedelenme, morarma, çizikler oldu. Bunların hepsi aldığım raporda mevcut.” 
 
Mahkemeden 6 ay uzaklaştırma cezası alan koca İbrahim Okan, eşinin vücut sporu yapmasını ahlaksızlık olarak niteledi ve vücudunu bütün Türkiye’ye teşhir ettiğini belirtti. Eşinin facebook’ta bir çok kişiyle samimi, sarmaş dolaş fotoğrafı olduğunu söyleyen Okan, “Aldattığından da şüpheleniyorum dedi. (Vatan)