“Game Over” (Oyun Bitti) operasyonu kapsamında tutuklanan ve hakkında toplam 16 kişiyle birlikte “suç örgütü kurmaktan” kamu davası açılan Business Channel TV"nin eski ortaklarından Semih Sadi"nin 9 yıllık eşi Jilda Koen, avukatı aracılığıyla geçtiğimiz yıl açtığı davanın önceki günkü duruşmasında ilginç gelişmeler yaşandı. Jilda Koen kendisini iki İtalyan erkekle birlikte olduğunu iddia eden kocası Semih Sadi"nin başka kadınlarla birlikte çekilmiş fotoğraflarını delil olarak sundu.

"Mecburen döndüler"

Koen"in avukatı mahkemeye, Sadi"nin başka kadınlarla çekilmiş görüntülerini delil olarak sunarken, ihanetle suçlanan kocanın babası Metin Sadi de tanık olarak dinlendi. Baba Sadi, şu iddialarda bulundu: “İş için Viyana"ya gitmeleri gerekiyordu ama Jilda, "Ben Milano"dan başka yerde yaşayamam" diye diretti. Zor bela ikna ettik ama orada da oğlumun iş arkadaşlarının eşleriyle takıştı. Mecburen İtalya"ya döndüler ama sorunlar yine sürdü. En sonunda oğlum, evliliğini kurtarmak için sadece 2 bavulla boş bir eve çıktı. Ama gelinim, oğluma ait eve ve Porche marka cipe sahip çıktı. Bir yakınımızın düğününe sevgilisiyle geldi. Bizim bildiğimiz, oğlumuzla ayrı yaşamaya başladıktan sonra, "Giuppe" ve "Matteo" adında 2 sevgilisi oldu. Oğlum bu işlerden 10 milyon euro kaybetti. Tüm borçlarını ben kapatmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar 2 milyon eurodan fazla ödeme yaptım.”

Baba Sadi, “Oğlunuz şimdi nerede ve ne iş yapıyor” sorusuna da “İngiltere"de, İspanya"da, Viyana"da arkadaşlarıyla birlikte, onların dostluğuyla yaşıyor. Şu anda bir işi yok. Ortakları ve babası onu aç bırakmıyor, merak etmeyin” yanıtını verdi. İlginç boşanma davasında Sadi ve Koen birbirlerini aldatmakla suçluyor. Koen, kocasından 5 bin 500 TL tedbir nafakası ile toplam 550 bin TL tazminat isteminde bulunurken, suçlanan koca Semih Sadi de karısına, “karşı boşanma davası” açmıştı./vatan