Menderes Park işletmesinde düzenlenen toplantıya, KOSGEB Aydın İl Müdürü Turgut Gözen, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Menzilci, Tarım ve Gıda Komisyonu Başkanı Abdülkerim Tikbaş, ASİAD Genel Sekreteri Ali Akkurt ve Tarım ve Gıda Komisyonu üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Salih Köksal, Aydın'da üretilen gıda maddelerinin önce Aydın'da daha sonra da tüm Türkiye'de güven oluşturması gerektiğini söyledi.
Güven kazanmanın zor, kaybetmenin ise kolay olduğunu kaydeden Köksal, ''Hangi işi yapıyorsak yapalım en iyisini yapmalıyız. Türkiye hedefler koyuyor. Biz de Aydın için hedefler koymalıyız. Bunda da herkese önemli görevler düşüyor'' dedi.
Yapılan her işin özveri ile yapıldığı takdirde hedefe ulaşılacağını ifade eden Köksal, herkesin kendisini makinenin içindeki çarklar gibi düşünüp ona göre üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı.
Toplantıda konuşan, Semih Menzilci de, üyelerini daha iyi bilinçlendirmek ve üyeler arası iletişimi arttırmak amacıyla komisyonlar oluşturduklarını, aynı ortak dili konuşma, sektörel olarak sorunların masaya yatırılarak çözüm oluşturulması adına komisyonların önemli olduğunu belirtti.
Komisyon toplantılarında aynı sektördeki üyelerin bir araya geldiğini ve üyelerin görüş alışverişinde bulunduğunu dile getiren Menzilci, komisyon üyelerince kendi sektörlerindeki yapabilecekleri aktiviteler ve alt yapı çalışmaları oluşturduklarını bildirdi.  

a5-1237100_b.jpg