AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydın Ticaret Odası (AYTO) meclis salonunda düzenlenen seminere ASİAD Bayan Girişimciler Komisyonu üyeleri ve ASİAD Başkan Vekili Abdülkerim Tikbaş katıldı.

Seminer öncesi konuşma yapan Başkan Vekili Tikbaş, “Bu tür bilgilendirme seminerleri bizler için çok önemli. Çoğumuz sorumluluklarımızın tamamını bilmiyoruz. Sık sık değişen kanunları takip etmekte zorlanıyoruz. Öğrenmenin yaşının olmadığı biliyoruz ve buraya bilgi birikimimize yeni bilgiler eklemeye geldik. Böyle bir seminer fikrinin Bayan Girişimciler Komisyonu’muzdan gelmesi de beni ayrıca mutlu etti” dedi.

ASİAD Kadın Girişimciler Komisyonu Başkanı Ayşe Bakat ise, “Bizler işveren olarak istihdamı arttırmak adına yüzde 100’lük bir risk alarak parayı bankalarda saklamak yerine ülkemizde milli geliri arttırmak adına çalışmalar yapma görevini üstlenmiş bireyleriz . Gerek çalışmalarımız, gerekse ticaret açısından hakkı-hukuku gözetmemiz, insanlara faydalı olmamız her şeyden önce vazgeçilmez görevlerimizdendir. İş dünyamıza yönelik potansiyelleri değerlendirerek, işletmelerin kendilerini geliştirmeleri için hedefler oluşturmayı, temel pazarların yanı sıra gelişen pazarları inceleyerek, Türkiye ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacak potansiyel ülke ve sektörleri analiz etmeyi, üyelerimizin hizmet veya bilgi ihtiyacını hızlı bir şekilde konunun uzmanlarıyla değerlendirerek gidermeyi amaç edinmiştir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Avukat Gülhiz Yörük katılımcılara işverenin yükümlülükleri konusunda bilgiler verdi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

img_6750.20120517113906.jpg

img_6770.jpg

img_6767.jpg