Aydın İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2011yatırım programında yer alan asfalt çalışmaları, havaların yağışlı olmasına rağmen süratle devam ediyor. Köylere aralıksız olarak hizmet götüren Özel İdare ekipleri, bir yandan bozulan köy yollarını tamir ederken, öte yandan da stabilize, dolgu ve sıkıştırma çalışmalarını sürdürüyor.
Onarım çalışmalarının devam edildiği köy yolları alt ve üst yapı çalışmaları ile asfalt dökümüne de hazır hale getirildiğini belirten Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, “Germencik ilçesine bağlı Çarıklar Köyü, Karpuzlu ilçesine bağlı Cumalar ve Şenköy Karabelen Mahallesi, Çine ilçesine bağlı Dorumlar Köyü Aktaşlar Mahallesi ve Soğukoluk Köyü Yağlık Mahallesi’ndeki köy yollarında onarımlar devam etmektedir. Ayrıca, Nazilli ilçesine bağlı Hisarcık ve Kızıldere köyleri arası bağlantı yolu ve Germencik ilçesine bağlı Selâtin köyü İzmir il hududu yolunda da onarım çalışmaları devam etmektedir” dedi.
Köy yollarının asfalt dökümüne hazır hale getirildiğini açıklayan Aktemur, “Aydın Merkez Köşk-Dalama Yolu, Alanlı, Kuloğulları, Orta Kayacık ve Tepeköy, Bozdoğan ilçesi Dutağaç ve Kızılcaköy, Çine ilçesine bağlı Taşoluk, Kirazdere, Yolboyu, Topçam Dedeler Mahallesi, Koçarlı ilçesine bağlı Orhaniye Köyü, Karpuzlu ilçesine bağlı Işıklar Köyü, Kuyucak ilçesine bağlı İğdecik Köyü ve Nazilli ilçesine bağlı Samaili Köyü yollarında dolgu ve stabilize çalışmaları tamamlanmış olup, asfalt dökümüne hazır hale getirilmiştir” diye konuştu.