Nazilli'de polisin düzenlediği operasyonlarda kumar oynadıkları ve kumar oynamaya yer temin ettikleri iddiasıyla edilen altı zanlıyı gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Edinilen bilgilere göre; alınan bir ihbarı değerlendiren Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri kumar oynatıldığı iddia edilen Nazilli merkez Yenimahalle 140 sokakta bulunan köy minibüs garajı yakınındaki çay bahçesine baskın düzenledi. Baskında oyun kağıtları, pullar ve markalar ile kumar oynadıkları tespit edilen B.Y., M.T., S.D. A.K. ve H.B. isimli şahıslar yakalandı. Olayla ilgili olarak kumar oynamaya yer temin ettiği anlaşılan işyeri sahibi İ.Y"de (40) gözaltına alındı.
İfadelerinin alınmasının ardından; kumar oynadıkları ve kumar oynamaya yer temin ettikleri iddiasıyla edilen altı zanlı adli makamlara sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.