Sivri diliyle eğlence dünyasının sevilen isimleri arasına girmeyi başaran Arto yine yaptı yapacağını. Arto'nun son kurbanı ise Berna Arıcı oldu.

Bir üniversitede Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde öğrenci olan Arto'ya okulda televizyon programcılığı üzerine bir ders için bir ödev verildi. Ödevin konusu ise bir eğlence programı çekilmesiydi. Sınıftaki bazı öğrencilerle ekip kuran Arto, Berna Arıcı'nın telefonunu buldu ve ekip arkadaşlarına verdi. Öğrenciler, Berna Arıcı'yı arayarak: "Okulumuzda “Türkiye'nin en seksi kadını kim?" anketi yapıldı ve siz birinci oldunuz. Plaket töreni için okulumuza bekliyoruz" dedi.

Arıcı'ya Arto'nun sınıf arkadaşları bir de basın bülteni hazırlayıp, gönderdi. Arıcı, okula geldi. Çekilen ödev programın sunucusu Arto'ydu. Arto, çekimler esnasında Arıcı'ya bir de plaket verdi. Fakat haberin basın mensupları tarafından duyulmasıyla ortalık karıştı.

"İşte Türkiye'nin en seksi kadını" başlıklı haberleri gören okul yönetimi bu şekilde olaydan haberdar oldu. Okul tarafından Arıcı arandı ve böyle bir anket olmadığı, bu olayın bir ödev olduğu söylendi. Arto'nun ise, bunun bir ödev olduğunu söyledi ve okul arkadaşlarıyla çok eğlendiğini ifade etti. Arto, olayın Berna Arıcı tarafından çok ciddiye alındığını da sözlerine ekledi.

Yayılan haber metni ise şöyleydi:

... Üniversitesi'nin her yıl düzenlediği “Türkiye’nin en seksi kadını kimdir?” anketinin sonuçları belli oldu. Ankette panpiş Hilal Cebeci ve Esra-Ceyda kardeşler gibi isimleri geride bırakan Berna Arıcı birinci oldu. .... TV’de yayınlanan ve Arto’nun sunumuyla gerçekleşen programda, Berna Arıcı’ya plaketini Arto verdi. Berna Arıcı’nın ve Arto’nun birlikte söyledikleri şarkılarla coşan öğrenciler, programa yoğun ilgi gösterdiler.

(Habertürk)