Nihat Doğan, sevgilisi Didem Uzel'le birlikte podyuma çıkarak kariyerinde bir ilke imza attı

Metrocity'nin geleneksel moda günleri kapsamında gerçekleştirilen defilede Tuğba Özay ve Ece Gürsel gibi ünlü modellerle aynı podyumu paylaşan Doğan, profesyonel mankenleri aratmadı. Defilenin finalinde 3,5 yaşında ki yeğeni İlayda Güran'ı podyumda kucağına alarak Nihat Doğan'la elele yürüyen Didem Uzel ilgilerin odak noktasını oluşturdu.

İki gün önce zehirlendiğini ve söz verdiği için hasta hasta podyuma çıktığını belirten ünlü şarkıcı, 'Koreografımız Banu Noyan'da, Didem'de yürüyüşümü çok beğendi. Ben artık sanatçılığı bırakıyorum, bu saatten sonra mankenliğe
başlıyorum. Çok ciddi söylüyorum, Banu hanım daha şimdiden beş altı tane defile teklifinde bulundu. Didem'e bir sıngle yapıp onu sahnelere atacağız. Ben de podyuma çıkacağım. Gerçekten ciddiyim' dedi. Didem Uzel'de 'On yıldır mankenlik yapmıyorum ama hep manken diye yazıyordunuz. Ben de gönlünüz olsun dedim. Bundan sonra da devam edeceğim' diye konuştu. Nihat Doğan, 'Çocuklu fotoğraf çok güzeldi, üzerine de bir sürü yorum yapılacak. Ne söylemek istersiniz? sorusuna 'Arkadaşlar Allahın dediği olur' şeklinde kısa bir yanıt vererek konuyu kapatmayı tercih etti. Didem Uzel ise 'İnsanın kendi çocuğu daha güzel, daha keyifli' diye konuştu.