Her ne kadar Facebook artık eski günlerine nazaran kullanıcı sayısında azalma yaşasada, yine en çok kullanıcıya sahip sosyal medya platformlarından birisi.

Bu aşamada sürekli kullanıcı sayısını artırmaya yönelik düzenlemelere giden Facebook, şimdi de kullanıcılarını şarkı söylemeye davet ediyor. diye düşünüyorum.

Talent Show ismindeki uygulama, Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarıldı. Wong, paylaştığı Twitter gönderisinde Facebook uygulamasının detaylarını da paylaştı.

Artık Facebook üzerinden şarkı söyleyebileceğiz!

Uygulamanın kodlarında bir liste üzerinden popüler şarkıları seçebileceğiniz ve kendi yorumunuzla tekrar kaydedebileceğiniz bir arayüzü bulunuyor. Talent Show özelliği Wong'a göre, ‘Musical.ly' uygulaması ile Black Mirror'un ünlü bölümü olan Fifteen Million Merits arası karışık bir hissiyat verecek.

Facebook, geçtiğimiz sene Universal, Sony ve Warner gibi büyük şirketlerle çeşitli anlaşmalar yapmıştı. Büyük ihtimalle bu anlaşma aslında başından beri Talent Show içinmiş. Bakalım yeni özellik, kullanıcıların beğenisine sunulduğu zaman beklediği ilgiyi görebilecek mi?



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU