Mega Magazin programının iddiasına göre "A.R.O.G" ile 2004 Fransız yapımı "RRRrrrr" adlı komedi filmi şaşırtıcı bir şekilde birbirine benziyor. Alain Shabat''ın yönettiği Marina Fois ve Gerard Depardieau'nun başrolde oynadığı ve taş devrinde geçen "RRRrrrr" filmi Fransa'nın tüm zamanlarda en çok izlenen üçüncü komedi filmi. Ülkemizde de sinemalarda ve TV'de gösterildi.

İşte iki filminin şaşırtıcı benzerlikleri;


-İki film de taş devrini günümüz esprileriyle ti'ye alıyor.
-"A.R.O.G"da Arif'in fragmanlarda da yer alan meşhur dinozorla yüzyüze karşılaşma sahnesinin aynısı "RRRrrrr"da da var.
-"A.R.O.G"da iki kabile arasında çekişme var. "RRRrrrr"da da iki kabile arasında çekişme var. "A.R.O.G"daki iki kabile çekişmeyi sonlandırmak için futbol maçı yapıyorlar. "RRRrrrr"da da iki kabile aralarındaki çekişmeyi bitirmek için voleybolu andıran geyikbol maçı yapıyorlar. Bu maçların sonunda oyuncuların sevinçleri de birebir aynı.
-"A.R.O.G"daki isimler de benziyor. İki filmde de Kaaya adlı karakter var. "A.R.O.G"da Nil Karaibrahimgil "Mimi"yi, "RRRrrrr"daki baş kadın karakterin ismi Higi...
-İki filmde de rakip kabilelerin çocukları birbirine aşık.
-İki filmde de başroldeki erkek oyuncular maymunla yakınlaşma içine giriyorlar.


İLK HAFTA 2.050.000 KİŞİ !


5 Aralık Cuma günü yurtiçinde 406 sinemada 685 salonda vizyona giren A.R.O.G. ilk haftasında 2.050.000 izleyici ile "Tüm Zamanlar İlk Hafta İzleyici Rekoru"na sahip oldu.Açılış haftasonu ilk 3 günde 816.304 tarafından izlenen film, bayram boyunca seyircilerin yoğun ilgisi sonucu ilk haftasında 2.000.0000 izleyiciyi geçen ilk film oldu.