"Haydi Gel Bizimle Ol" programının konuğu tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün idi. Kadın erkek ilişkilerine değinen Nilgün Belgün, kadınların 'arızalı' erkekleri daha çok tercih ettiği değerlendirmesinde bulundu. Televizyon gazetesinin haberine göre, Çiğdem Anad'ın "Ne bu erkeklerin arızası bu kadar, sizin tespitiniz?" şeklinde bir soru yöneltince Belgün, şu yanıtı verdi:

"Şimdi tabii ki bazı insanlar da biraz arızaya meraklı olur. Ben de onlardan birisiyim. Yani arızaya doğru bir meyil var. Efendi, durgun, oturmuş biraz sıkıcı gelebiliyor. Bi arıza olsun, böyle bir kafayı döndürsün falan. Bunları biraz da biz istiyoruz. Biz kadınlar da var. Kadınlar çok oturmuş, efendi zaman zaman sıkılabiliyorlar. Bizde de var hata, sırf onlarda değil."

"Üç aşağı beş yukarı hepsi aynı" diyerek erkeklerin birbirine benzediğini vurgulayan Nilgün Belgün, "Kadın olduğum için kadınları korumaya alıyorum. Erkeklerin çok hatalı olduklarını ilişkilerde görüyorum, genelde. Ama şimdi kadınlar da eskisi gibi değil. Şehir kadınları kendisini korumasını biliyorlar artık" dedi.


GAZETEPORT