Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV) tarafından geleneksel olarak düzenlenen M. Sunullah Arısoy 2007 Şiir Ödülü, “Ateşin Türküsü” adlı şiir dosyasıyla Arzu Ayçiçek'in oldu. Ayçiçek'e ödülü dün ATınç Otel'de düzenlenen törenle verildi.
Turgay Fişekçi, Burhan Günel, Hidayet Karakuş, Ayten Mutlu ve Ahmet Özer"in seçici kurulunu oluşturduğu yarışmada Arzu Ayçiçek"in yanı sıra Halim Yazıcı"nın “Deliceler Aşkına” adlı kitabı da KEGEV özel ödülü verildi.
Yazın dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra çok sayıda Kuşadalının da katıldığı ödül töreninde, seçici kurul adına konuşan Ahmet Özer, M. Sunullah Arısoy"un hayatında şiirin önemi ve değerinden bahsetti. Özer, ayrıca bu yıl 10.'su düzenlenen şiir yarışmasında “Ateşin Türküsü” adlı dosyası ile ödül almaya hak kazanan Arzu Ayçiçek"in şiirlerini ve şiire bakış açısını kendine has anlatımıyla davetlilerle paylaştı.
M. Sunullah Arısoy ödülünü almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Arzu Ayçiçek ise, yazın dünyasında ödül alan her sanatçının büyük sorumluluklar aldığını belirterek, “Bugüne değin aldığım ödüllerin bana kazandırdıklarının bir toplamı, bugün aldığım ödülün kilometre taşlarını örmüştür. Çok mutluyum. Bana bu ödülü layık gören ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.