Gedikpaşa'da dün akşam saatlerinde bir ayakkabıcıda meydana gelen olay görenleri hayrete düşürdü. Kamyona yüklenmek üzere dükkanın girişine koyulan ayakkabı kolisi, sihirbaz hırsızın hedefi oldu.

Elinde yaklaşık 2 metre boyunda kumaş rulosu taşıyan hırsız, önce ruloyu açarak kendini kamufle etti. Sihirbazları andıran hareketleriyle dikkat çeken hırsız, adım adım kolinin yanına yaklaştı. Hırsız, koliyi el çabukluğuyla rulonun içine aldı. Bu sırada yoldan geçen vatandaşlar, olayın farkına varamadıkları için hırsıza herhangi bir müdahalede bulunmadı. El çabukluğuyla koliyi omuzlayan hırsız, hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaştı.

Dükkan sahibi Sedat Ulusoy, mal sayımı yaptığında soyulduğunun farkına vardı. Ulusoy, güvenlik kamera görüntülerini inceleyince ilginç hırsızlık olayı ortaya çıktı. Görüntüleri izleyince çok güldüklerini belirten Sedat Ulusoy, "Mal sayımı yaptığımda eksiklik çıkınca görüntüleri izledik. Çok ilginç bir hırsızlık. Görüntüleri izleyince güldük. Bu vatandaşa Gedikpaşa'nın Aref'i diyebiliriz. 12 çift ayakkabı almış" dedi.