İngiliz ekibi, mutlaka transfer etmek istediği Arda Turan için sarı-kırmızılıların kapısını çalarak genç kaptana karşılık Didier Drogba ve 7 milyon Pound’luk bir teklifle bu transfere nokta koymak istiyor.
 
AYRICA bu transferde toplam bedel olarak 18 milyon Pound gösteren İngilizler, Fildişili golcünün bonservis bedelini 11 milyon Pound olarak gösterip Arda için ek olarak 7 milyon öneriyor.
 
Kritik 72 saat
 
Chelsea’ye gitmek isteyen Arda Turan, yakın çevresine “Cumaya kadar resmi teklif gelmesi lazım, yoksa kampa katılacağım” dedi
 
G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim’in de sıkılmaya başladığı konu haline gelen Arda Turan’ın transfer meselesi, filmin baş aktörünü de strese sokmuş durumda. Daha önce Atletico Madrid’den kendisi için gelen 14 milyon Euro’luk teklifi başkanlık seçimleri sebebiyle kabul etmeyen G.Saray’ın bu kararı sonrası Avrupa hayâli flulaşmaya başlayan kaptan, kariyeri açısından son 3 güne girdi!
 
GÖZÜ-KULAĞI ADA’DA
 
ÖYLE ki Arda, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde “Cumaya kadar resmi teklif gelmesi lazım. Çünkü cumartesi kampa gidecneğiz.
 
KAMP başladıktan sonra bu iş iyice zora girer. Ben de o zaman G.Saray için varımı yoğumu ortaya koyarım” demeye başladı. Anlayacağınız kendisine olan ilgiyi duyduğu ilk günden bu yana Chelsea’ye gitmek isteyen Arda’nın gözü-kulağı İngiltere’de!
 
vatan