ARDA Turan, GS Mobil"in düzenleği etkinlikte sarı kırmızı taraftarla internet üzerinden sohbet yaptı. Genç futbolcu, bir taraftarın Beşiktaş maçına yönelik, "Derbide gol sözü veriyor musun? Bana armağan eder misin?" sorusuna, "Gol için arkadaşıma söz verdim. Ona armağan edeceğim" dedi.

Cimbom"un gözdesi sohbette, Avrupa"da özellikle İngiltere"de oynamak istediğini ve buradaki atmosferi çok beğendiğini söylerken şu açıklamalarda bulundu:

"Kariyerimi garanti altına almadan evlenmeyeceğim. Hasan ve Ümit ağabeylerin takımda kalmasını

isterim. Bize ağabeylik yapıyorlar. Bülent Hoca gibi büyük başarılara imza atan birisinin başarılı olacağını düşünüyorum. Takım olarak hedeften uzaklaşınca konsantrasyon da bozuluyor."

Avrupa Şampiyonası"ndaki maçları unutamadığını da ifade eden Arda, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Benim için en iyi ve efsanevi futbolcular, Metin Oktay, Hagi, Hakan Şükür ve UEFA kadrosu. Bana göre Steven Gerrard ile Messi dünyanın en iyi futbolcuları. Ayrıca ben G.Saray"ın alt yapısında oynadım, top topladım ve F.Bahçe"ye gol attım. Yani tam Galatasaraylıyım."

Engelleri hep beraber aşacağız

GALATASARAY"ın üç yıldızı Arda, Ümit ve Barış dün engelliler yararına imza dağıttı. Engelliler Haftası nedeniyle Olivium Alışveriş Merkezi"nde düzenlenen etkinliğe katılan sarı kırmızılı futbolcular, Menekşeler

Engelliler Okulu öğrencilerinin t-shirtlerini imzaladılar. Arda Turan, "Buraya sizler için geldik. Bol bol imza dağıtarak sizlere moral vereceğiz ve engelleri hep beraber aşacağız" diye konuştu. hürriyet