"Geriye baktığımda büyük tecrübeler yaşadım. Saygı duyulacak işler başardım. Ancak bu beklentileri yükseltti. Ne yapsam eleştiriyorlar"

Kaptan Arda Turan, Galatasaray dergisinin ekim sayısına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. Kendisini tecrübeli futbolcu sınıfında gördüğünü ifade eden Arda, "Geriye dönüp baktığımda büyük tecrübeler yaşadım.

Yaşıma rağmen önemli işlere, saygı duyulacak başarılara imza attım. Ama bu beklentileri de yükseltti.

Asist yapıyorum, 'Gol nerede?', gol atıyorum, 'İkincisini nasıl kaçırdın.' Çok iyi bir maç çıkarıyorum, 'Skora etki etmedi' diye eleştiriyorlar" dedi.

BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM

Geleceğiyle ilgili de konuşan Arda, "Artık benim için Avrupa zamanı geliyor. Kulübüm izin verdiği zaman yurt dışına gideceğim. Atletico Madrid'den teklif geldi" ifadesini kullandı. Kulübün kurumsal anlamda güçlendiğini de dile getiren milli yıldız, "Bizde 'Kol kırılır yen içinde kalır' anlayışı var" dedi. Arda, bir gün Galatasaray'a başkan olmak istediğini belirtirken, "Ama şimdi gencim, başkanımız rahat olsun" diye espri de yaptı.

OCAKTA TEKLİF GELİR

Menajer Batur Altıparmak, Arda Turan'a ocak ayında Atletico Madrid'ten yeni bir teklif gelebileceğini söyledi. Altıparmak, "Eğer transferin son gününde Atletico Madrid, Arda'yı almak istediyse eminim ocak ayında da teklif getirecekler. Jurado'nun gidişinden sonra o bölgeye oyuncu da almadılar.

Arda'ya ihtiyaçları var" ifadesini kullandı.