Avrupa"nın ünlü kulüpleri, Sarı-Kırmızılı ekibin yıldız futbolcusu Arda Turan"ı rahat bırakmıyor. Bir kupa kaldırmadan ayrılmak istemeyen milli futbolcunun menaceri Ahmet Bulut, Barcelona dahil çok sayıda ünlü kulübün yakın takipte olduğunu söyledi. Kaptan"ın gönlünde gelecekte İngiltere oynamak yattığını belirten Bulut, “Arda şu anda Galatasaray"da çok başarılı bir kaptan... Mutlu da... Bize gelen resmi bir teklif yok açıkçası... Ancak çok sayıda ünlü kulübün listesinde olduğu biliniyor. Tabii son söz Galatasaray Yönetimi"ne ait. Onlar istemediği sürece bu iş olmaz” dedi.

"Futbolda her şey olabilir"
Barcelona"nın astronomik bir teklifle Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlandığı haberleri hakkındaki düşüncesini de dile getiren Bulut, “Arda"yı çok sıkı izlediklerini biliyorum. Listesine alanlar da öyle sıradan, küçük bütçeli kulüpler değil. Sonuçta futbolda her an her şey olabilir. Ara transfer döneminde ne olacağını kimse bugünden bilemez” görüşünü dile getirdi.

Bulut ayrıca, Arda"nın Arsenal"de oynamak istediğini söylemediğini ve yanlış anlaşıldığını vurgulayıp, "Teklif edilse Arda Arsenal"de oynamak ister mi" diye sordular, ben de “Arsenal"de hangi futbolcu forma giymek istemez ki" diye yanıtladım. Konu bundan ibaret” ifadesini kullandı.