Bir gazetecinin 'İspanya'yı yenmek rüya mı ve rüyalarınızda ne görüyorsunuz' sorusuna Arda Turan'ın verdiği yanıt salondakilerin ve oyuncularımız arasında gülüşmelere neden oldu.

Arda Turan ben de geceleri rüya görüyorum ama maçla ilgili değil demesi, salondakileri kahkahaya boğdu. Bunun üzerine yıldız oyuncu sizin içiniz fesat diyerek sözlerine devam etti: "Bu ülkenin artık hangi maç olursa olsun rüya görülecek bir durummuz olduğuna inanmıyorum. Ben de bir çok rüya görüyorum ama maçla ilgili değil. Fizik kondisyonumuzun düştüğü konusuna katılmıyorum. Geriye düşünce bazı şeylerden feragat ettik. Maç golsüz devam etseydi her şey daha farklı olabilirdi."

Nihat Kahveci bu soruya şu yanıtı verdi: "Ben baya rüya görüyorum ama sabah kalkınca unutuyorum. İspanya'yı yenmek bir rüya değil. Dünya'da yenilmeyecek ve düşüşe geçmeyecek bir takım yok, inşallah o gün çarşamba günüdür. Fizik olarak düşüş yaşadığımıza katılmıyorum, onlardan daha çok koştuğumuz ortada, onlar belki daha akıllı koşmuştur diyebilirim. Tabii ki golden sonra fazla bir etkinlik gösteremediğimiz bir gerçek. Ben oynadığım kendi takımımda bile bu kadar koştuğumu hatırlamıyorum, bazen gereksiz koşular yaptımız da bir gerçek. Fizik olarak onlardan kötü olduğumuza katılmıyorum."

Tuncay Şanlı ise bu soruya şu yanıtı verdi: "Rüyalarla yola çıkmıyoruz, biz her şeyi gerçek olarak görüyoruz. Biz bir çok kişinin rüya olarak gördüğü şeyleri EURO 2008'de gerçeğe çevirdik. Sahaya çıktığımızda elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Semih Şentürk'ün yanıtı ise şöyle oldu: "Ben de rüya görüyorum ama sabah unutuyorum. İspanya ile oyunuyoruz, korkumuz yok ve elimizden geleni yapacağız bunu herkes görecek."

HÜRRİYET