“Aslanların önüne suçlu olarak attılar. Onu bu hale getiren Adnan Polat ve yönetimidir.”

“Alınan yabancılara bakarsak, ben bir-iki ay hazırlansam onlardan çok daha yararlı olurdum.”

G.SARAY"IN ve Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden birisi olan Hakan Şükür, Arda Turan"a sahip çıktı. Yönetimin alınan başarısız sonuçlar nedeniyle suçu Arda"nın üzerine atmaya çalıştığını ifade eden Şükür, genç yıldızın güçlü olması gerektiğini söyledi. Kendisinin de daha önce bu tip olaylar yaşadığını belirten efsane golcü Radyospor"a şu açıklamalarda bulundu:

“YÖNETİCİ nasıl olursa futbolcu da öyle olur. At sahibine göre kişner. Arda yıldız bir oyuncu, sağlam karakterli, çok da iyi bir çocuk. Ama yönetimler zor zamanda birinin üzerine suçu atma çabası içerisinde. İyi olduğu zaman da başarıyı kendilerine malediyorlar.

SUÇLULUK duygusunu iyi bilirim. Sizi, aslanların arasına suçlu olarak atarlar; gerçek suçlular ortada görünmez. Arda günah keçisi olarak ortaya atıldı. Onu ortaya atanlar en başta sırtını sıvazlayıp, işler kötüye gidince kenara çekilenlerdir. Onu bu hale getirenler Adnan Polat ve yönetimidir. Özhan Canaydın zamanında yaşananlardan dolayı aleyhine tezahüratlar yapıldı, pankartlar açıldı. Yapılanları onunla konuştuk ve bana kırgın gittiğini söyledi. Türkiye"de İşler iyiyken her yere gelirsiniz.

METİN OKTAY"LA KIYASLANDI

KÖTÜ olduğunuzda Jo, Arda gibi isimler ortaya atılır ancak onları getirenlerin isimleri ortada yok. Onu Metin Oktay"la kıyasladılar. Belki de ya fazla forma sattırmak ya da bizi unutturmak için böyle bir şey yaptılar. Ancak Metin Oktay oralara çok çok şeyler yaparak kupalar kazanarak geldi. Metin Oktay gibi değer görmek bu kadar basit olmamalı. Ancak Metin Oktay da öldükten sonra kral yapıldı. Alınan isimlere baktığınızda, ben bir iki ay hazırlansam onlardan daha yararlı olurdum. Şu anda yönetim beni çağırırsa, yıldız diye alınan birçok oyuncudan iyi oynarım. Keita dışında diğer hangi oyuncunuz Arda kadar iyi oynadı.

"PARALAR NEREYE GİTTİ?"

ÇOK para vererek oyuncular alabilirsiniz. Fakat bunları ticari şirketinizin kasasından alıp G.Saray"a vermiyorsunuz ki. Arda ve Mehmet Topal gibi değerlerinizi satıyor, onlardan gelecek paraları Elano ve Lincoln"e veriyorsunuz. Lincoln 15 milyon Euro maliyetle alındı. Schalke"de aylık 8 bin 800 dolara alıyordu. 3.5 milyon Euro"yu Lincoln"e mi yoksa başka birine mi ödedik onu bilmiyorum.”

Vatan