Genel Müdür Duluklu Elektrikli Tel Çitle çevrilecek arazide incelemelerde bulundu.

Ziyarette Genel Müdür Duluklu"ya Genel Müdür Yardımcısı Metin Türker, Tarım Reformu Genel Müdür Danışmanı Zekai Özar, Tarım Reformu Aydın Bölge Müdürü Hasan Aktaş, Müdür Yardımcısı Mehmet Çakmak katılırken ve heyet Akyeniköy Tarım Reform Arazilerini gezerek Elektrikli Tel Çit sistemlerinin bir an önce yapılması ve yolların düzeltilmesi konusunda incelemelerde bulundu.

Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, bölgede Elektrikli Tel Çit sistemi tamamlanmamasından dolayı zeytin üreticilerinin yaban domuzlarından büyük zarar gördüğünü tel sisteminin bir an önce yapılmasını konusunu dile getirdi.
Tarım Reformu Genel Müdürü Hacı Duluklu da Elektrik Tel Çit Sistemini yapan müteahhit firmaya ve Aydın Tarım Reform Bölge Müdürüne sistemin en kısa zamanda yapılması ve 20 Kasım 2009"a kadar bitirilmesi konusunda talimat verdi.
Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci konunun takipçisi olduğunu belirterek Tarım Reformu Genel Müdürü Hacı Duluklu"ya ve tüm heyetine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti./iha