Ankara konserinde sahnede aşırı sıcağa maruz kalan Funda Arar konserine bir süre ara verip sahneye gelen buzlu limonata ile serinlemeye çalıştı.

Funda Arar Ankara’da Panora AVM konserinde “Panora Park”ta sahneye çıktı. Yedibin kişinin izlediği konser oldukça keyifli geçti. Ancak o gün gündüz 43 dereceye, gece ise 35 derece gibi yüksek değerde seyreden sıcak hava ünlü sanatçıyı adeta çıldırttı.

Bunaltıcı havaya rağmen sahnede adeta devleşen sanatçı Ankara’da doğduğunu söyleyerek “Burası benim memleketim, hemşehrilerim ile birlikteyim” dedi.

Bütün yurtta etkili olan aşırı sıcaklar Ankara’da da etkili oluyor. Gündüz gölgede 43 dereceyi gören başkentte gece de hava sıcaklığı hatırı sayılır düzeydeydi.

Ünlü sanatçı hafif dekolteli kıyafetiyle biraz olsun sıcağın etkinisi azaltmaya çalışsada bunaltıcı sıcağa adeta teslim oldu.

Ancak konserin arasında sahneye bir garsonun getirdiği büyük bardak buzlu limonata sıcak havada adeta ilaç gibi geldi. Sahnede bir anda garson ve limonatayı gören Funda Arar “Vay be… işte konser organizasyonu diye buna derim, insanın halinden şıp diye anlıyorlar, süpersiniz” dedi… Limonatayı içerek serinliyin ve konserine devam eden sanatçı en sevilen şakılarını Ankaralı sevenleri ile birlikte seslendirdi.

İstanbul’da 80’ler 90’lar konseri var…

Bu arada Funda Arar önümüzdeki günlerde Harbiye Açıkhava sahnesinde de konser verecek. Konserin konsepti ise 80’li ve 90’lı yıllar olacak. O yılların şarkılarını seslendirecek olan sanatçı sahneye de 80’li yıllardan elbiseler ile çıkacak. Omuzları vatkalı kıyafetler giyeceğini saçlarını da o yıllardaki gibi yapacağını belirterek “konsere gelecek olan dinleyecilerden bir ricam olacak. Benim gibi onlarda, o yıllardaki gibi giyinip gelsinler. İçlerinden bazılarını sahneye alıp o yılları konuşacağız, hatırlayacağız”dedi…