Akkök Holding"in patronu Ali Dinçkök ile Sennur Dinçkök"ün oğulları Raif Dinçkök, 2003 yılında Eser-Samra Tümen"in kızları Esra Tümen ile dillere destan bir düğünle evlenmişti.

Genç çiftin, Ali Raif ve Aslan Eser adını verdiği iki de çocukları oldu. Ancak ne yazık ki mutlukları çok uzun sürmedi. Konuşulanlara göre Esra Hanım, çapkınlıklarına daha fazla müsamaha gösteremediği eşinden boşanma kararı aldı...

Aslında geçtiğimiz yıl da Esra Dinçkök"ün eşinin yaptığı çapkınlıkları öğrendiği için evi terk ettiği iddiası kulaktan kulağa yayılmış, ancak çift dedikoduları yalanlarcasına Bodrum"da tatile çıkmıştı.

Öğrendiğime göre o dönem Esra Hanım gerçekten evi terk etmiş. Ama Raif Bey buna rağmen çapkınlıklarına devam etmiş. Hatta ailesiyle yaşadığı evde yaptığı kaçamak sırasında, evin çalışanlarına da yakalanmış.

Bardağı taşıran ise Raif Bey"in çocuklarının dadısıyla kaçamak yapması olmuş. Önceleri her şeyi sineye çeken ve çocuklarını düşünerek evliliğini devam ettiren Esra Hanım, bu duruma daha fazla dayanamayarak boşanma kararı almış...