İspanyol hoca, bu sabahki antrenman öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda, ligde kötü durumlarının Beşiktaş galibiyetiyle telafi edilemeyeceğini söylediği ve "Profesyonel insanların görevi, işlerini sonuna kadar yapmaktır. Ligde kalan son 4 maçta en iyisini vermeye çalışmalıyız. Bu nedenle sizden yarınki Denizlispor maçını tıpkı Beşiktaş maçı gibi önemseyip, bütün gücünüzü sahaya vermenizi istiyorum" dediği öğrenildi.
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Aragones'in zayıf da olsa, şampiyonlar ligine katılma şanslarının sürdüğünü belirttiği ve bu şansı sonuna kadar zorlamaları gerektiğini futbolculara anlattığı da ifade edildi.
Fenerbahçeli yöneticilerin de tıpkı Aragones gibi futbolculardan ligde kalan son 4 maça asılmalarını ve Fortis Türkiyea Kupasını da kazanmalarını istedikleri belirtildi.

Sarı-Lacivertlilerde Alex'in tamamen iyileşirken, Teknik Direktör Aragones'in Brezilyalı yıldızı Fortis Türkiye Kupası'nı düşünerek riske etmeyeceği öğrenildi.

İspanyol hocanın sakatlığı geçen bir başka futbolcu Önder'e de yarın vermeyi düşünmediği, yarın Beşiktaş maçındaki onbiri sahaya sürmeyi planladığı ileri sürüldü.

Bu arada bu hafta cezası bitecek olan Lugano'nun Teknik Direktör Aragones ile bir görüşme yaparak, Fortis Türkiye Kupası finalinde görev istediğini ilettiği ifade edildi.- Milliyet