AYDINPOST ÖZEL

Otomobil sayısının hızla arttığı günümüzde, araç bakım ve temizliği de bir o kadar önem kazanıyor.
Türkiye"de kişi başına düşen araç sayısının en fazla olduğu illerden biri olan Aydın"da da araç temizliği noktasında son dönemlerde ciddi yatırımlar göze çarpıyor.
Dial gezici araç temizliğinin Aydın"daki temsilcisi Zeysa Ltd. Şti"nin tarafından Aydınlılara sunulan mobil araç temizliği hizmetiyle otomobil sürücüleri için araç temizliği bir eziyet olmaktan çıkıyor.
Bir telefonla bulunduğunuz mevkide aracınızı pırıl pırıl yapan Dial gezici araç temizleme ekibi, kısa sürede aracınıza en ufak zarar vermeksizin size teslim ediyor.
Susuz temizleme tekniği sayesinde de doğaya sağladığı katkı ile alkış alan Dial gezici araç temizleme ekibi, hafta sonları da hizmet veriyor.
Zeysa Ltd. Şti"nin Aydın"daki tek temsilcisi olduğu Dial gezici araç temizleme konusunda bilgi veren firma sahibi Tunç Erlaçin, “Otomobil sahiplerine vakit ve sudan tasarruf sağlıyoruz. Hizmet alan kullanıcılar memnuniyetlerini dile getiriyor” diye konuştu.
Otomobil boyasının yıpranmaması ve güvenilir bir firma tarafından aracın temizlenmesi çalınma riskini de azaltırken, Dial sayesinde de araçların pırıl pırıl oluyor.
Erlaçin, “Sektör yeni ve bir o kadar cazip göründüğü için, alternatif görüntüyle hizmet vermek isteyenler de olacaktır. Ancak kullanıcılar gerçek sertifika sahiplerine bu işi yaptırmaları da menfaatlerine bilmelerini isteriz. Çünkü aracınız hem çalınmaya karşı, hem de araç boyası noktasında korunma altındadır. Aracınızı temizletirken bir de boya masrafıyla karşı karşıya kalmamanız için biz tedbirli davranmanızı tavsiye ediyoruz” dedi.