Rol aldığı 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' filminin galasında Şafak Sezer, 'Şeytanın Pabucu'nu ti'ye aldı: Biz de promosyon olarak at hediye edeceğiz..

Geçen cuma günü vizyona giren 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' isimli filmin halk galası önceki akşam Cevahir Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Günaydın'ın haberine göre; filmin oyuncuları Şafak Sezer, Esin Civangil, Alp Kırşan ve Eylem Şenkal'ın katıldığı galada espriler havada uçuştu.

Filmi gençler için yaptık
'Şeytanın Pabucu' filmi için yapılan otomobil promosyonunu ti'ye alan Şafak Sezer "Bizim de indirimli günlerimiz var tabii... Genç Turkcell günleri... Biz de promosyon olarak at hediye edeceğiz!" diye espri yaptı. Filmin yeni vizyona girmesine rağmen izlenme sayısından memnun olduklarını belirten Sezer "Biz gençler eğlensin diye bir film yaptık. Onlar gülsün yeter. En büyük mutluluk sinema salonunda yükselen kahkahaları duymaktı" diye konuştu. Filmde ünlü komedyen Jim Carrey'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Alp Kırşan ise mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: "Hafta sonu en çok izlenen film olduk. Jim Carrey'nin 'Bay Evet'ini geçtik. Çakma Jim Carrey, orjinalini geçti."

H2