Jason Momoa'nın başrolünde oynayacağı Aquaman filminden yeni bir televizyon spotu yayımlandı.

Genel olarak film bizlere oldukça bol aksiyonlu bir macera sunacak gibi duruyor. Özellikle Atlantis sahneleri gerçekten şahane. Peki Aquaman filminde hikayemiz ne olacak? Arthur Curry kendisiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfedecek. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir.

Ancak Aquaman'in sinsi kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir.

Aquaman filminden yeni fragman geldi!

DC çizgi romanlarının en köklü kahramanlarından biri olan Aquaman'e filmde Jason Momoa hayat veriyor. Başrol isme filmde Nuidis Vulko rolünde 3 Oscar adayı Willem Dafoe, Mera rolünde güzel yıldız Amber Heard, Kraliçe Atlanna rolünde Oscar ödüllü Nicole Kidman, Ocean Master rolünde 2 Altın Küre adayı Patrick Wilson, Kral Nereus rolünde Dolph Lundgren ve kötü adam Black Manta rolünde ise Yahya Abdul-Mateen II eşlik ediyor.

Ünlü yönetmen James Wan'ın yönetmen koltuğuna geçtiği Aquaman, 21 Aralık'ta sinemalarda olacak. Bakalım film bekleneni verebilecek mi?



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU