Kuşadası-Selçuk arasında bulunan Aqua Fantasy Su parkı, 26 Nisan Cumartesi günü, 9'uncu sezonunu açacak. Türkiye'nın en önemli tarihi değerlerinden olan Efes Antik Şehrinin yakınında bulunan dev Su Parkı, Kuşadası turizmine de önemli katkı sağlıyor.
Ortaçağ mimarisinin hakim olduğu, kaleler, surlar, şatolar ve bu bölümlerden çıkan kaydırakların yer aldığı su parkı içerisinde 7 farklı dalga üretebilen dev dalga havuzu, vücut hızının 60 kilometreye kadar ulaşabildiği adrenalin kaydırakları, Türkiye'nin tek başaşağı kaydırağı gibi her yaştan insanın ilgisini çeken aktiviteler ve 400 metre uzunluğunda bir eğlence nehri de bulunuyor. Çocuklar için ayrı bir bölümün de oluşturulduğu su parkında, tamamen yumuşak materyalden yapılmış korsan gemisi, batık denizaltı, yüzen timsah, balina ve kaplumbağa minikleri eğlendiriyor.
İhtiyacı karşılayacak büyüklükte restoranlar ve özel otoparkı da bulunan Aqua Fantasy Su Parkına dileyenler düşük ücretlerle sezonluk da üye olabiliyor. Sezon üyeleri, böylece Aqua Fantasy Su Parkından her gün yararlanma olanağına kavuşurken, ayrıca her sezon üyesi Aqua Fantasy Hotel'den de bir gecelik konuklama kazanıyor.