Tanıtımından bu yana kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gören Apple'ın kablosuz kulaklığı Airpods, Airpods 2 adıyla gelecek yeni modelinde yepyeni teknolojiler barındıracak. Bildiğiniz üzere yeni modellerde çeşitli renk seçeneklerine yer verileceği söyleniyordu, bununla birlikte Airpods 2'nin daha iyi bir tutuş sağlama amacıyla farklı bir yüzeyle kaplanacağı öğrenildi.

Apple'a yakın kaynaklardan belirtilen başka bir iddiaya göre ise yeni modellerde bluetooth bağlantısı geliştirilecek ve "Hey Siri" komutu ile cihaz aktif edilebilecek. Ayrıca yenilenecek Qi şarj kutusu ile beraber yeni Airpods çok kısa bir sürede şarj edilebilecek. Cihazın öylesine hızlı şarj olacağı söyleniyor ki %0 şarj düzeyinden %100'e kadar 15 dakikalık kısa bir süre içerisinde çıkabilecek.

Aynı zamanda 15 dakika şarj edilen Airpods 2, 3 saat boyunca kullanılabileceği söyleniyor. Ortaya çıkan özelliklerle kullanıcılarını iyice heyecanlandıran Apple, Airpods 2 kablosuz kulaklıklarını 25 Mart tarihinde sahneye çıkaracak.