Bir süredir Tottenham Hotspur ile antrenmanlara çıkan Stephen Appiah ile bir başka İngiliz takımının daha ilgilendiği ortaya çıktı

Evening Chronicle gazetesinde yer alan habere göre Emre Belözoğlu"nun eski takımı Newcastle United"ın, menajer Joe Kinnear"ın talimatları doğrultusunda Ganalı futbolcu için harekete geçtiği belirtildi. Haberde, Appiah Tottenham Hotspur ile çalışmalara katılmadan önce 29 yaşındaki siyahi oyuncuya sözleşme imzalattırmak isteyen Newcastle United hocasının, Ganalı futbolcuya olan ilgisinin hâlâ devam ettiği ve Tottenham Hotspur"un vereceği kararı beklediği iddia edildi.

Özel maç ayarlandı
Bu arada The Guardian gazetesinin haberinde, Appiah konusunda net bir karar veremeyen Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Harry Redknapp"ın eski Fenerbahçeli oyuncuyu görmek için bu akşam (dün) basına kapalı özel bir maç tertip ettiğini, Appiah"ın bu karşılaşmada Redknapp"ın gözüne girmesi durumunda Ganalı futbolcuya sözleşme teklifinde bulunulacağını belirtildi. Appiah ile sezon sonuna kadar sürecek bir mukavelenin düşünüldüğü vurgulandı.


MİLLİYET