Apple firmasının internet sitesinde son haftalarda girdiyseniz, bir sayacın indirme rakamlarını gösterdiğine dikkat etmişsinizdir.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde, Apple'ın 25 milyarıncı indirme işlemini gerçekleştiren kişiye 10.000$ ödül vereceğini sizlere bildirmiştik.Firma şu anda 25 milyar uygulama indirme barajını geride bırakmanın sevincini yaşıyor. Tabii ki söz verdikleri gibi 10.000$'lık hediye çekini de 25 milyarıncı kişiye verecekler.

Henüz şanslı kişi açıklanmazken, yakında internet sitesi üzerinden tüm dünyaya tanıtılacak. Kendisine App Store, iTunes Store ve iBook Store'da geçerli olmak üzere 10.000$'lık Apple kredisi verilecek.

Talihli yaşadığı ülkeye göre kullanabildiği servislerden yararlanabilecek. 10.000$'ın uygulama mağazası için oldukça yüksek bir rakam olduğunu ve artık bu kişinin asla herhangi bir uygulamaya para vermeyeceğini söyleyebiliriz.

Bir nevi yasal Jailbreak ve install0us gibi diyebiliriz. Eğer kazanan kişi sizseniz merak etmeyin çünkü Apple firmasından birileri size ulaşacak ve kredilerinizi teslim edecek.