Gaspçıyla 20 dakika boyunca boğuşan genç kadının çığlıklarını apartman sakinlerinden hiç kimse duymadı.

Erzurum'da çöp koymak amacıyla kapıyı açan genç kadın, gaspçının saldırısına uğradı. Palandöken İlçesi Yıldızkent semtindeki evinde saldırıya uğrayan yeni evli 31 yaşındaki B.M., 20 dakika süreyle gaspçıyla boğuştu. Apartman sakinlerinin genç kadının çığlıklarıyla apartmanı inletmesine rağmen ?duymadığı' olayda, kafasına darbe alan ve kanlar içerisinde kalan gaspçı, sadece bir bileziği alarak kayıplara karıştı. Olay sırasında baygınlık geçiren kadın, olaydan dakikalar sonra evine gelen eşi tarafından hastaneye kaldırılırken, apartman sakinlerinin duyarsızlığı tepki çekti. Olay dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Palandöken ilçesine bağlı Yıldızkent semti Osmangazi Mahallesinde Deniz Apartmanı 5'inci katta oturan 31 yaşındaki B.M., kapının önüne çöp koymak için kapıyı açtı. Karanlıkta biranda tekme tokat saldırıya uğrayan genç kadın, evin içerisine düştü. Saldırgan, yeni evli kadının kolundaki altın bilezikleri almaya çalıştığı esnada, saldırgana karşı direnen B.M., çığlıklar atarak komşularından yardım istedi. Bağırıp çığlıklar atan B.M., yaklaşık 20 dakika boyunca saldırgana direndi.

GASPÇIYA DEMİRLE VURDU, SONRA BAYILDI
Genç kadın, kolundaki bileziklerden birini alabilen saldırganı, demir bir çubukla kafasına vurarak yaraladıktan sonra baygınlık geçirdi. Kanlar içerisinde kalan saldırgan, asansörü kullanmadan, merdivenlerden aşağıya inerek kayıplara karıştı. Apartmanda yaşanan 20 dakikalık boğuşma ve çığlıklara rağmen, hiç kimse genç kadının yardımına koşmadı. B.M., olaydan kısa bir süre sonra eve gelen eşi Volkan M. Tarafından evin holünde baygın halde bulunarak, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevrede geniş çaplı arama başlattı ancak saldırganın izine rastlanmadı. Apartman sakinleriyle de görüşen polis, 20 dakika süren boğuşma ve çığlıklara rağmen, olayı gören veya duyan tek bir kişiyi bulamadı.

YARALANAN SALDIRGAN, SARGI BEZİ ALMIŞ
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan B.M., geceyi hastanede geçirdikten sonra taburcu edilirken, polise verdiği ifadesinde "Çöpü kapının önüne bırakmak için kapıyı açtığım bir sırada karşımda 1.65 santimetre boyunda, kapişonlu, zayıf ve esmer tenli birini gördüm. Bir anda bana saldırarak kolumdaki bileziği almak istedi. Karşı koymak istedim, bir süre boğuştuk. Kafasına sert bir cisimle vurarak yaraladım ama kolumdaki bileziği zorlada olsa aldı" dediği öğrenildi. Emniyet güçleri, kafasından darbe alan saldırganın tedavi olabileceği ihtimaline karşı hastanelerin acil servislerini ve eczaneleri de kontrol altına alarak, uyarılarda bulundu. Yoncalık semtindeki bir eczaneden sargı bezi aldığı tespit edilen saldırganın yakalanması için yürütülen çalışmalar sürüyor.

Habertürk