Gümüş, özrü dolayısıyla bugüne kadar kaydını yaptıramayan öğrencilerin, internet başvurularını kendilerini imzaladıktan sonra, bir yakını aracılığı ile kayıt yaptırabileceğini belirtti.

“AYDIN HAVASI ALDATMASIN”
Birçok sektörü olumsuz etkileyen Aydın havasının Aydın"da eğitim öğretimi de olumsuz etkilediğini ifade eden Özel Tek Lider Dershaneleri ve Yargı Yayınevi Koordinatörü Mustafa Gümüş, öğrencilerin sıcaklar başlamadan derslerini çalışmasını tavsiye etti. Özellikle genç yaştaki öğrencilerin yaz ve bahar mevsiminde sık değişen Aydın havasının da etkisi ile ders çalışmakta zorlandığını belirten Gümüş, “Yaptığımız araştırmalara göre erken başlayan bahar ve birçok ile göre daha erken yaşanan yaz mevsimi nedeniyle Aydın'daki öğrencilerde derse adaptasyon sorunu yaşanıyor. Dışarıda çiçekler açmış, kelebekler uçuşurken kanı kaynayan gençlerin ders çalışmaları da çok zor oluyor. Bu nedenle öğrencilerin derslerini hemen çalışmaya başlamasını tavsiye ediyoruz. Özel Tek Lider Dershaneleri olarak biz de yeni eğitim dönemimize Aralık ayının ilk haftasında başlayacağız” dedi.
Açık Öğretim Fakültesi"ne yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerinin sistemi yeterince tanımadığı için bazen telafisi zor hatalara düştüklerini ve bunun da gençlerin geleceğini olumsuz etkilediğini kaydeden Mustafa Gümüş, “Özel Tek Lider Dershaneleri olarak, 16-17 Ekim Cumartesi-Pazar günü 1. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak açık öğretim sistemini tanıtma semineri vereceğiz” diyerek tüm öğrencilerin bu seminere davetli olduğunu belirtti.