Aydın"da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne (AÖF) kayıt yaptırmak adeta çileye döndü. Kayıtların son gününde yüzlerce öğrenci kayıt yaptırabilmek için saatlerce kuyrukta bekledi. Sıradaki öğrencilerin kayıt işlemi mesai saatlerinde yapılamayınca kayıtlar gece de devam etti. Kayıt için saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlar adeta isyan etti.
Aydın"da 9 günlük bayram tatilinden sonra Salı günü sabah başlayan kayıt kuyruğu Kozdibi Meydanı"ndaki Açık Öğretim Fakültesi Bürosu"ndan Tevfik Fikret Caddesi"ne kadar ulaştı. Aşırı yığılma nedeniyle öğrenciler saatlerce kuyrukta bekledi. AÖF bürosu yanında bulunan Özel Tek Lider Dershaneleri, tüm öğrencilere kayıt işlemlerinde yardımcı olabilmek işçin fotokopi işlemlerini ve internet başvurularını ücretsiz olarak yaptı. Görevlilerin de tüm uğraşlarına rağmen kayıt işlemleri mesai saatlerinde tamamlanamayınca sıradaki öğrenciler için gecenin ilerleyen saatlerine kadar kayıt işlemlerine devam edildi.
AÖF bürosu önünde kayıt yaptırabilmek için 4-5 saat sırada bekleyen öğrenciler, kayıt işleminin çileye dönüştüğünü belirterek yetkililere sitem ettiler.