Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü badminton antrenörü ve bir ilköğretim okulunda ücretli beden eğitimi öğretmenliği yapan Çetin K, birlikte olduğu üniversite öğrencisine, gizli kamera görüntüleri ile şantaj yaparak yeniden birlikte olmaya zorladığı iddiası ile gözaltına alındı.

Yarın İstanbul"da başlayacak olan Avrupa Ranking Şampiyonası"na da Badminton Milli Takım Antrenörü olarak davet edilen Çetin K"nın evi, Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle arandı. İddiaya göre, Çetin K, bir S.E. isimli üniversite öğrencisiyle kendi evinde ilişkiye girdi. Bir süre sonra S.E. Çetin K"nın yeniden ilişkiye girme teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine Çetin K. daha önce girdikleri ilişkinin gizli kamera kayıtlarının olduğunu ve bu görüntüleri çoğaltıp dağıtacağını söyleyerek S.E"ye şantaj yaptı. Bunun üzerine S.E. Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Çetin K"nın evinde yapılan aramada, daha önce de bazı kadınlarla girdiği ilişkilerin gizli kamera görüntülerinin olduğu CD"ler ele geçirildi. CD"lere el konulurken, Çetin K, Gafur Soylu Polis Merkezi"ndeki sorgusunun ardından, adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan Çetin K. yarın başlayacak Avrupa Ranking Şampiyonası"nda milli takım antrenörü olarak görev yapacaktı.

MİLLİYET