Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, eğitime destek faaliyetleri kapsamında Hatay Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Yapılan ziyarete İl Çevre ve Orman Müdürü İbrahim Yüzer, Hatay Fen Lisesi Müdürü Ali Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Naci Yapar, okul aile birliği üyeleri ve öğretmenler katılım gösterdi. Ziyarette Belediye Başkan Savaş'a okul öğrencilerinden Dila Aracı ve Deniz Kazancıoğlu çiçek sundu.

Kahvaltı da konuklarını ağırlayan Hatay Fen Lisesi Müdürü Ali Yıldırım, okul bahçesinin ağaçlandırılması, araç-gereç ve çevre düzenlemesi gibi bazı ihtiyaçlar konusunda Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Çevre Orman Müdürü İbrahim Yüzer'den destek istediklerini ve bu ihtiyaçların karşılanması hususunda hem Sayın Savaş'tan hem Sayın Yüzer'den yakın ilgi ve destek gördüklerini belirtti.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, göreve geldikleri ilk günden itibaren eğitime destek faaliyetleri kapsamında kentte bulunan birçok okulun fiziki eksikliklerini gidermeye yönelik etkin çalışmalar gerçekleştirdiklerini, ihtiyacı olan okul bahçelerine asfalt ve parke taşı döşediklerini, Oyun gurupları monte ettiklerini, teçhizat desteğinde bulunduklarını ifade ederken, bu çerçevede Hatay Fen Lisesi'ne de her türlü desteği sağlamak amacıyla ziyarette bulunduklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve İl Çevre ve Orman Müdürü İbrahim Yüzer, Hatay Fen Lisesi'nin bahçesine dikilecek toplam 100 fidandan ilk ikisini diktiler ve fidanlara ilk cansuyunu verdiler.