Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde pazarda cüzdan çalarken yakalanan yankesici çiftin 3 yaşındaki kızı B., teslim edilecek yakınları olmadığı için geceyi nezarethanede annesinin yanında geçirdi.

Minik B., sabah da, kelepçelenen annesinin elini tutarak adliyeye getirildi.Merkez Osmangazi İlçesi Koğukçınar Mahallesi'nde kurulan pazar alanında görev yapan Sokak Timleri, alışveriş yapan bir kadının çantasından cüzdanının bir kadın tarafından çalındığını gördü. Adının Buket G. (26) olduğu anlaşılan ve kucağında kızı ile olay yerinden uzaklaşmaya çalışan yankesiciyi polisler takip etti. Buket G., biraz ileride birlikte yaşadığı Cevat G.'ye (28) çaldığı cüzdanı vermek isterken polis tarafından suçüstü yakalandı. Bırakacak kimseleri olmadığı için kızı B. ile geceyi Emniyet Müdürlüğü nezarethanesinde geçiren Buket G. ile Cevdet G.'nin, aynı suçtan bir çok suç kayıtlarının olduğu anlaşıldı.Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler, bugün adliyeye çıkartıldı.

Geceyi nezarette annesinin yanında geçiren B. de, kelepçelenen annesinin elini tutarak kadın polis kontrolünde adliyeye çıkartıldı.