Ehliyeti bulunmayan ve daha önceden ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza alan Uğur Oğuz'un (19) kullandığı 33 NEV 78 plakalı otomobil, Mersin Caddesi üzerinde seyir halindeyken, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden dolayı, cadde üzerinde bulunan akaryakıt istasyonuna girdi. Otomobil, olay esnasında aynı yöne doğru gitmekte olan bisikletli İbrahim Gevrek'e (32) çarptıktan sonra, akaryakıt istasyonu fiyat panosunu ve ihata duvarını yıktı.

Otomobilin çarptığı İbrahim Gevrek, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre fırlayarak akaryakıt istasyonu içerisinde yakıt almaya gelen başka bir aracın yanına düşerek ağır şekilde yaralandı. Otomobil sürücüsü Uğur Oğuz'un ayağı ise araç içerisinde sıkıştı. "Canım yanıyor, kurtarın beni" diyerek feryatlar eden Uğur Oğuz, sıkıştığı yerden vatandaşların yardımıyla kurtulurken, olay yerine gelen yakınları ise gözyaşlarına boğuldular.

Çalan cep telefonuna "Teyze kaza yaptım, ama durumum iyi" diyerek cevap veren Uğur Oğuz, olay yerine gelen annesi Hülya Oğuz'un kollarında hayatını kaybetti. Sürücünün iç kanamadan öldüğü öğrenildi. Ağır yaralanan bisiklet sürücüsü İbrahim Gevrek'in ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Olayda aracın akaryakıt istasyonu pompalarına çarpmaması büyük bir şans olarak nitelendirildi.

SABAH