İddiaya göre annesinin gördüğü şiddete müdahale eden 17 yaşındaki D.S. mutfaktan aldığı bıçakla babasını sırtından yaraladı. Balkondan atlayarak kurtulmaya çalışan baba 150 metre sonra bir marketin önünde yere düştü. Ambulansla hastaneye kurtarılan Osman Savğara kurtarılamadı.

Ataşehir Mimar Sinan Mahallesi'nde Bülbül Sokak'ta yaşayan Savğara ailesi bireyleri arasındaki şiddet son günlerde hat safhaya çıktı. Dün akşam saatlerinde de Taç Spor'da temizlikçi olarak çalışan Osman Savğara (42) ve eşi Özgül Savğara arasında tartışma yaşandı. Sürekli içen birisi olarak bilinen Osman Savğara kızgın halde dışarı çıktı. Saat 22.00 sıralarında bira alarak eve dönen Savğara, eşiyle tekrar tartışmaya başladı. 

KIZI İNTİHARA KALKIŞTI
Ailenin 24 yaşındaki anaokulu öğretmeni kızları Gülçin Savğara ise çıkan bu kavga esnasında hap içerek yaşamına son vermek istedi. D.S. ise annesinin tekrar dayak yemesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla babasını sırtından 2 kez bıçakladı. 

BALKONDAN ATLAYIP KAÇMAYA ÇALIŞTI
Sağ kürek kemiğinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Osman Savğara 1'inci kattaki evlerinin balkonundan aşağıya atladı.Yaklaşık 150 metre koşan Osman Savğara otobüs son duraklarında bir marketin önünde yere yığıldı. Babasının peşinden gelen D.S ise, çevrede bulunanlara "Babamı bıçakladım. Ambulans çağırın" dedi. 

Yaralının durumunun ağır olduğunu gören polis ekipleri de ambulansın acil olarak olay yerine gelmesini istedi. Gelen ambulansa konulan yaralı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Osman Savğara kurtarılamadı. Aynı hastaneye kaldırılan Gülçin Savğara ise, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak midesi yıkandı. 9 tane hap içtiği belirtilen genç öğretmenin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaşanan trajediyi öğrenir öğrenmez hastaneye gelen Savğar ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay sonrası gözaltına alınan D.S. ise Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Bıçaklamayı oğlunun yapmadığını, kocasını kendisinin bıçakladığını iddia eden Özgül Savğara'nın ise, Şehit Salih Sevgican Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alındı.