Küçük yaşta babasını kaybettiği ve annesi ile birlikte yaşadığı öğrenilen Ü.B.’nin geçtiğimiz yıl annesine küfür ettiği gerekçesiyle Mehmet Timuçin’i bıçakla yaraladığı ve 6 ay cezaevinde yattığı öğrenildi.

Olay, Umurlu Beldesi Bayramyeri Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde zihinsel engelli İ.Y.’yi (22) annesine küfür ettiği gerekçesiyle darp eden Ü.B. (18), akşam buluştuğu 10 arkadaşıyla kahvehaneler sokağında oturup sohbet etmeye başladı. Bu sırada zihinsel engelli İ.Y.’nin babası O.Y. (55) yanlarına gelerek, “Kim dövdü oğlumu?” dedi. “Ben dövdüm” diyerek ayağa kalkan Ü.B., O.Y.’nin belinden çıkarıp salladığı bıçaktan kaçamadı. Sol koltuk altından yaralanan Ü.B.’yi arkadaşları uzaklaştırmaya çalışırken, O.Y. elinde bıçakla gençleri kovaladı. Bir süre kaçan Ü.B. yere düştü. O.Y. olay yerinden kaçarken, Ü.B. çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ANNESİNE KÜFÜR EDENİ BIÇAKLAMIŞ

Bıçakla ağır yaralanan Ü.B.’nin küçük yaşta babasını kaybettiği ve annesi ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl yine annesine küfür ettiği iddiasıyla tartıştığı Mehmet Timuçin’i kalbinden ve sağ karın boşluğundan bıçakla ağır yaraladığı öğrenilen Ü.B.’nin 6 ay Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi Çocuk Koğuşu’nda yattığı ve geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda tahliye olduğu bildirildi. Polis kaçan O.Y.’yi her yerde ararken, Ü.B.’nin ameliyata alındığı öğrenildi.(Cem ULUCAN)

 

Aydınpost'u Twitter'dan takip etmek için tıklayın!