Show TV'de ekrana gelen Korcan Karar'ın sunduğu ana haber bülteninde yer alan röportajda Gamze Koç, Münevver Karabulut cinayetinin filme çekileceğini ve kendisine de başrol teklif edildiğini söyledi.

"Bu filmde yer almam şöhret veya para hiçbir şeyle ilgisi yok" diye konuşan Gamze Koç, başrol teklifi aldıktan sonra ilk tepkisinin tedirginlik olduğunu belirtti. Koç, "İlk olduğu zamanlar ben korkuyordum. Televizyonda kanal değiştiriyordum, ürperiyordum. Gerçekten çok vahşice yapılan bir cinayet bu. Münevver Karabulut çok kötü bir cinayete kurban gitti" dedi.

Annesinin bu rolü oynamasını istemediğini anlatan Gamze Koç, "Annem bayağı bi tedirgin oldu. 'Yapma' falan dedi. Oyuncu koçu aranıyor şu anda, bakılıyor. 1 haftaya kadar deneme çekimleri falan hepsine başlayacağım" şeklinde konuştu.

Gamze Koç, zanlı Cem G'nin henüz yakalanmamış olmasının da kendisini tedirgin ettiğini vurguladı.

Yapımcı Melih Göğebakan ise başrol oyuncusunun henüz belirlenmediğini vurguladı ve "Kimseye biz burada şu an için sen başrol oynayacaksın veyahutta diğer isimler başrol oynayacak diye kimseyi belirlemedik. Bunlar şirketin karar vereceği şeyler. Sadece bizim bunlara teklif sunduğumuz oyuncularımız" dedi.

Gamze Koç'un yaptığı bu açıklamalar sonrasında yapımcı ile tartıştığı ve filmde rol almaktan çekildiği iddia edildi.

Filmin çekimlerine 1 ay içerisinde başlanması düşünülürken henüz zanlı Cem G'yi oynayacak kişi konusu netleşmedi. Yapımcı Melih Göğebakan, Cem G'yi canlandırabilecek isimler arasında Mehmet Kurtuluş ve Tolga Karel'in isimlerini telaffuz etti.

Filmle ilgili detaylı bilgiler 2 Ağustos'ta açıklanacak ve başrol oyuncuları da bu açıklamada netleşecek.
Vatan