ABD'nin Albuquerque kentinde yaşayan Tiffany Toribio'nun işlediği korkunç cinayet ABD'de herkesi şoke etti. Genç anne, henüz 3 yaşındaki oğlu Tyruss'u çocuk parkına götürdü ve oyundan yorgun düşüp uyumasını bekledi.

Küçük Tyruss uyur uyumaz, annesi eliyle ağzını ve burnunu kapatıp onu havasız bıraktı. Çırpınmasın diye de onu sıkı sıkı kucağında tuttu. Birkaç dakika içinde küçük Tyruss'un kalbi durdu. Annesi ölüp ölmediğini kontrol ederken, fikrini değiştirdi ve oğluna kalp masajı ve suni teneffüs yapmaya başladı. Kısa sürede minik Tyruss kendine gelmeye başladı.

Ancak...

Birkaç dakika sonra fikrini değiştiren anne, oğlunu yine aynı yöntemle havasız bırakarak, ikinci kez öldürdü ve karanlık çöktüğünde cansız bedenini, oyun alanındaki kaydırağın altına, kumların içine gömdü.

Birkaç gün sonra, kaydırağın altında bir ayakkabı gören bir başka kadın, polise haber verdi ve korkunç cinayet ortaya çıktı. Hemen yakalanan Tiffany Toribio, cinayeti itiraf etti ve tüm ayrıntıları verdi. Böylesine korkunç bir cinayeti neden işlediği sorulduğunda ise "Oğlumun, benim gibi yalnız büyümesini istemedim" dedi.

Ruhsal sorunları nedeniyle bir süre önce psikiyatrik tedavi gören Tiffany Toribio, birinci dereceden cinayetle suçlandı ve hakkında en ağır ceza istemiyle yargı önüne çıkarılacak.